Φόρτωση ...
www.mirage.it

MIRAGE

www.mirage.it

Όλα τα πλακάκια Mirage σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αυτό είναι ενδεικτικό της επιθυμίας να δοθεί έμφαση στην φημισμένη ποιότητα και την αξία των ιταλικών προϊόντων.  Για τη Mirage το Made in Italy εμπορικό σήμα δεν είναι απλώς ένα σύνθημα διαφήμισης. Είναι κάτι που εκφράζει μια σειρά ισχυρών και αυθεντικών αξιών   όπως : την ηθική στο χώρο εργασίας, την κοινωνική ευθύνη, το σεβασμό για τους ανθρώπους και τη δέσμευση  για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών εργασίας, σε συνδυασμό με τη διαφάνεια και την αποφασιστικότητα για την προστασία του περιβάλλοντος μας.

Το Made in Italy εμπορικό σήμα εγγυάται μια μοναδική ποιότητα προϊόντων που μπορούν  να υπερηφανεύονται για μια σειρά από ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά όπως την εφευρετικότητα, τη δημιουργικότητα, την έρευνα, την τεχνολογική καινοτομία και την ίδια στιγμή, δίνοντας  σεβασμό στην παράδοση, σε συνδυασμό με την ικανότητα να ταιριάζουν την ομορφιά με την πρακτικότητα και το αρχαίο με το σύγχρονο. Αυτό είναι ό,τι έχει ιταλικό στιλ και για αυτό τα ιταλικά πλακάκια πάντοτε θαυμάζονται σε όλο τον κόσμο.

Τα προϊόντα Mirage είναι υλικά μιας μάζας  στα οποία τα διάφορα χρώματα είναι τα ίδια επί της επιφάνειας αλλά και σε όλο το πάχος της πλάκας. Είναι κατασκευασμένα από αγνά φυσικά υλικά, όπως μέταλλα, καολίνη, άστριος και πηλό, τα οποία αποτελούν το 99% της μάζας του κάθε πλακιδίου, ενώ οι φυσικές χρωστικές ουσίες ολοκληρώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτά τα υλικά συμπιέζονται χωρίς την προσθήκη οποιασδήποτε κόλλας ή ρητίνης, χάρη στην μηχανική πιεστική διαδικασία που εφαρμόζεται  από 500 kg και πάνω ανά cm².  Το ότι ψήνονται  σε κλιβάνους πάνω από 90 m μήκος και σε θερμοκρασία πάνω από τους 1250 °, καθιστά το υλικό πυκνό και ομοιόμορφο σε όλο του το σώμα. Κάθε πλάκα είναι μοναδική. Καινοτόμες τεχνικές παραγωγής έχουν κάνει αυτό το υλικό να είναι πολύ συμπαγή και ανθεκτικό σε εξωτερικούς παράγοντες. Μια δομή υαλοποιημένων με χαμηλό πορώδες εξασφαλίζει υψηλή στεγανότητα σε οξέα, βρωμιά, και ειδικά τον παγετό. Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν πλήρως τους κανονισμούς ασφαλείας για χρήση σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, ιδίως όσον αφορά την αντοχή σε ολίσθηση, βαθιά τριβή, και φωτιά.