Φόρτωση ...
www.ceramicaflaminia.it

FLAMINIA

www.ceramicaflaminia.it

Η Flaminia έχει από καιρό αποφασίσει να συνεργαστεί με καλλιτέχνες που σχηματίζουν διαφορετικά υπόβαθρα, αντλώντας τα έμπνευση από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις, δίνοντας τη δική τους ερμηνεία στις πορσελάνες και τη σχεδίαση του μπάνιου. Σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό, οι τελικοί καταναλωτές φαίνεται να προτιμούν την ανάμειξη διαφορετικών προϊόντων για να δημιουργήσουν ένα σπίτι που αντανακλά την προσωπικότητα τους.

Έτσι και η Flaminia αναζητά συνεχώς σχεδιαστές  με πρωτοποριακή σχεδιαστική προσέγγιση και ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο στυλ.

Η Flaminia αφιερώνει μεγάλο μέρος της ενέργειας της στην ανάπτυξη λύσεων που μπορούν να υποστηρίξουν και να δώσουν  μορφή στις δημιουργείες των σχεδιαστών,  και στη δυνατότητα να υλοποιήσουν πολύπλοκα έργα. Συνεπώς, το αποτέλεσμα είναι μια νέα σημαντική ανακάλυψη από άποψη αισθητικής και λειτουργικότητας  των κεραμικών υλικών.

Σήμερα, η εταιρεία είναι η μόνη στο χώρο που μπορεί να καυχηθεί γαι τη συνεργασία με μια πλούσια ομάδα σχεδιαστών από διαφορετικές χώρες που έχουν επιτύχει παγκοσμία φήμη και αναγνώριση.